Wie is Motorama? Bekijk ons aanbod tweedehandsmotoren Verkoop je motor aan Motorama Financiering Laat Motorama je motor verkopen Onze contactgegevens en wegbeschrijving

Wie zijn we?

Motorama is een jong bedrijf dat zijn oorsprong vindt in pure motorfascinatie. Het werd op 1 februari 2009 opgericht door Stijn Van Loffelt, in Hasselt. Het motorgebeuren werd hem als kind met de paplepel ingegeven en hij mocht dan ook op vierjarige leeftijd zijn eerste stalen ros(je) zelf beklimmen. Deze passie zit duidelijk in de genen want dat gevoel van toen, ervaart hij keer en keer opnieuw bij het aanschouwen van een prachtig stukje motortechniek. Het was dus slechts een kwestie van tijd alvorens hij zijn passie met de wereld zou delen en zo ontstond het fenomeen Motorama.

Motorama is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van tweedehands Japanse motoren, in het bijzonder de sportieve types. Ons aanbod wordt selectief gekozen, en enkel de mooiste en zuiverste exemplaren halen de Motorama-norm. Elke motor wordt afzonderlijk aan een grondige inspectie onderworpen en wordt onderhoudsvrij afgeleverd. Daarboven geniet u nog een garantieperiode volledig volgens de wettelijke richtlijnen.

Maar de grootste troef ligt in onze manier van werken. Aangezien we enkel op afspraak open zijn, bent u niet gebonden aan openingsuren. Eén simpel telefoontje en u kan bij Motorama terecht, zelfs ’s avonds of in het weekend.

Natuurlijk biedt Motorama u nog meer diensten als kopen op krediet, met of zonder voorschot en overnames of het verkopen in opdracht van de klant. Voor een duidelijke omschrijving van al deze diensten kan u terecht bij de infopagina’s op deze website.

Wij wensen u veel surfgenot en tot gauw,

Het Motorama Team